Please select your page

Over ons

Wie zijn wij?

MEB-DJ-Shows.nl is een onderdeel van MEB Rotterdam. MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. Naast DJ Shows verzorgt MEB Rotterdam ook live entertainment. Ook verkopen, onderhouden en verhuren we audiovisuele (AV) techniek. Van coverbands tot aan dansers en van saxofonisten tot aan professionele zangeressen; bij MEB Rotterdam helpen wij graag voor de beste invulling. En dit in combinatie met geluidsapparatuur, theaterverlichting, podia en beeldtechniek. Tijdens kantooruren kunnen jullie altijd telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Rotterdam om alle wensen te bespreken. Onze adviseurs helpen jullie graag met de voorbereiding van jullie feest. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor jullie wensen te bespreken. Dit is ook mogelijk tijdens avonduren en op zaterdag). Daarnaast organiseren wij ook kijk momenten.


Wat doen wij?

Wij kenmerken ons door elk feest af te stemmen op de gasten door onder andere de uitgebreide LED licht technieken. Daarnaast wordt er hippe lounge & house muziek gedraaid die aan de smaak van de gasten kan worden aangepast. Classics en top 40 muziek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De eye-catcher van dj DJ shows zijn de verlichte LED DJ booths waar onze sensationele DJ’s de mooiste hits uit toveren. Deze shows zijn naar eigen wens aan te passen door zelf een DJ te kiezen of extra opties bij te boeken. In de afgelopen jaren hebben onze allround DJ’s al duizenden feesten en evenementen verzorgd. Onze DJ’s beschikken over ruime ervaring om voor onze klanten de ultieme DJ show te verzorgen.


Wat doen wij nog meer?

MEB Rotterdam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een entertainmentbedrijf van formaat met drie bedrijfsonderdelen: Live entertainment, DJ Shows en AV techniek. Is deze show net niet wat je zoekt of wil je bij deze dj show ook nog artiesten boeken? Dan ben je bij Allerlei-Artiesten.nl op het juiste adres. Natuurlijk is het ook mogelijk om een artiest te boeken buiten de shows om. Ook als je alleen geluid, licht of beeld apparatuur nodig hebt kun je bij ons terecht. Neem dan een kijkje op Geluid-Licht-Huren.nl.


meb bedrijfsvideo thumbnail