Please select your page

Feestlocaties

Ons team onderhoudt al jarenlang met diverse feestlocaties een intensief partnerschap. Onze DJ's draaien hier met grote regelmaat op trouwfeesten en andere feesten. Deze feestlocaties blinken uit in exclusiviteit, gastvriendelijkheid en klasse. Voor meer informatie over deze locaties kun je een bezoek brengen op de website van deze locatie door op de foto's te klikken. Graag verwijzen wij je naar deze uitzonderlijke locaties voor jouw evenement. Vragen over deze locaties of de mogelijkheden? Bel ons gerust voor meer informatie.


Dudok in het Park - Rotterdam


heerenhuys

Centraal in de bedrijvige wereldstad en toch heerlijk rustig gelegen midden in 'Het Park' onder de Euromast. Een sfeervolle authentieke feestlocatie in het park van Rotterdam. Dudok in het park (voorheen 't Heerenhuys) is geschikt voor vrijwel alle particuliere evenementen zoals bruiloften, recepties, feesten en diners. Onze Supreme DJ show past perfect in deze feestlocatie en onze allround DJ's komen al ruim 15 jaar op deze locatie. Doordat de zaal hoge ramen heeft, is het een prachtige lichte ruimte, waaruit je een geweldig uitzicht op het oudste park van Rotterdam hebt.


 

Lake House Rotterdam - Bergschenhoek


LakehouseDit prachtig gelegen restaurant is een unieke plek in de buurt van het Lage Bergse bos. Ongestoord een knallend feest geven kan hier als geen ander! Deze locatie heeft een luxueuze uitstraling waar 's avonds een ontspannen en gezellige sfeer hangt. Dineren is hier uiteraard ook mogelijk. In de warme zomeravonden is het terras beschikbaar om heerlijk te borrelen.


 

RDM Kantine - Rotterdam

RDMkantine

Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kun je ook nu genieten van een hapje en een drankje. In de voormalige Centrale Kantine van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij aan de Heijplaatstraat 3 is de RDM Kantine (voorheen Dokkaffee) gevestigd. Natuurlijk is dit ook een toffe plek voor een goed feest! 


 

Schieland Huis - Rotterdam

schielandhuis

Het Schielandshuis verdient het om als één van de oudste historische gebouwen van Rotterdam een eigen verhaal te hebben. In 1665 een mooi baken tussen water en land, nu ingepakt tussen moderne hoogbouw! Het Schielandshuis is weleens gekscherend 'een kijkdoos naar de 17e eeuw' genoemd. Dit komt met name door de unieke stijlkamers. In deze kamers waan je jezelf voor een moment in het interieur van een sjiek herenhuis in deze tijd. Een perfecte locatie voor een professioneel ogend evenement met klasse.

 


 

Carlton Oasis Hotel - Spijkenisse

carltonoasis

Het Carlton Oasis heeft meerdere sfeervolle locaties voor een uitbundige of juist intieme huwelijksreceptie. De indrukwekkende, cirkelvormige Ballroom kan bijvoorbeeld 100 tot 400 personen accommoderen. De authentiek Engels ingerichte pub The Desert Inn biedt plaats aan gezelschappen van ca. 75 tot 400 personen. Uitgerust met podium en een dansvloer wordt hier een zeer aantrekkelijk en uniek alternatief geboden voor een geslaagde avond. Natuurlijk kun je direct na jullie feest in de bruidssuite overnachten.

 


 

'T Manneke - Berkel en Rodenrijs

tmanneke

Trouwen en jouw (huwelijks)feest vieren op de plek waar vroeger het graan werd gedorst. Dineren in de Korenbarg wat vroeger de hooiberg was. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die 't Manneke je kan bieden. En omdat t Manneke is aangewezen als officieel Huis der gemeente kun je bij ons ook jullie huwelijk laten voltrekken. De authentieke uitstraling van de tot zalencentrum omgebouwde monumentale boerderij, de chef-kok en de persoonlijke aanpak maken ook van jullie receptie, diner of feest een succes.