Please select your page

Eventsupport

Techniek in eigen beheer, eigen artiestenbureau

MEB-DJ-Shows is een onderdeel van MEB Rotterdam en beschikt over een eigen AV (audiovisule) techniek afdeling. Dit betekent dat wij artiest optredens vanuit 'eigen huis' kunnen faciliteren. Wij beschikken over een team van geluidstechnici, lichttechnici en stagehands in-house die de optredens van onze artiesten en DJ's ondersteunen. Transport van de techniek hebben wij ook in eigen beheer.

Dit betekent dus alles boeken bij 1 partij. MEB Rotterdam; Event Professionals. Voordelen; Naast de financiële voordelen door minder overhead kosten en minder afstemmingskosten heeft dit ook een organisatorisch voordeel. Zo is er minder afstemmingstijd, minder kans op fouten en is er maar 1 aanspreekpunt voor alle zaken rond techniek en entertainment. 

Meer weten over onze bedrijfsonderdelen: www.meb-rotterdam.nl/bedrijfsonderdelen-meb-rotterdam

Eventmanager / entertainmentmanager

Bij sommige events is het gewenst dat een persoon op de avond aanwezig is om techniek, artiesten, beveiliging en catering op elkaar af te stemmen. Deze eventmanagers leveren wij ook uit eigen bestand. De eventmanager zal gedurende de avond het programma in de gaten houden, aanspreekpunt zijn voor de organisatie en externen en de crews aansturen. De eventmanager zal hierdoor een hoop geregel tijdens het event uit handen nemen. De entertainmentmanager neemt een kleiner takenpakket voor zijn rekening; namelijk het managen van alles op en rond het podium. Zo zal de entertainmentmanager de artiesten en begeleidend personeel ontvangen, van en naar de kleedruimte en podium begeleiden en de diverse partijen en wensen op elkaar afstemmen. Bij meer dan één artiest op het event bevelen wij sterk aan om in ieder geval een entertainmentmanager te boeken bij MEB Rotterdam.