Please select your page

Kijkmomenten

Wil je écht goed en persoonlijk geadviseerd worden over entertainment op je evenement? Op een kjkmoment bespreken wij graag alle mogelijkheden. Daarnaast informeren wij je graag over onze vakkundige en ervaren DJ's. Desgewenst maken wij direct een offerte. Kijkmomenten zijn er bij MEB Rotterdam in diverse vormen:

1. Gedurende het jaar staan wij met onze entertainment producten op diverse beurzen. Onze entertainment adviseurs zijn aanwezig om je alles te vertellen over de mogelijkheden. Vaak is daar ook een DJ show bij opgebouwd. Zo kun je goed zien wat de DJ show van MEB Rotterdam in het echt betekend. 

2. Bij onze vestiging in Rotterdam organiseren we een aantal keer per jaar kijkmomenten.

3. Op een opdracht voor een andere opdrachtgever. Om daar te komen kijken is soms toestemming nodig van de organisatie van het feest. 

We proberen op de kijk momenten de focus te leggen voor jullie als 'kijkers' op advies. Advies over de opbouw van jullie feest en de inhoud van de muziek. Daarom gaan we graag het gesprek aan. Zo kunnen we alles vertellen over onze aanpak en hoe we jullie feest fantastisch gaan verzorgen. Eventueel kun je dan altijd ook nog een 'live' show van een DJ bijwonen. Maar let op; de DJ draait daar dan niet voor jullie maar voor een andere opdrachtgever met eigen wensen. De stijl kan daardoor iets afwijken van jullie voorkeuren maar de DJ is wel degelijk geschikt voor ook jullie feest.